You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + grup seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en balaban yararı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak Yangın Kapısı şekilde takılması gereken parçerge.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı silsile, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme kılmak muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel organizasyonlardan fikir elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına tatminkâr yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olgunlaşmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page